5 grunde til at få udført gulvafhøvling

"gulvafslibnings priser"

1. Hvad er gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en metode til at fjerne overflødning fra et gulv der har vist tegn på nedslidelse.

Som tiden går, vil dit smukke hårdttræsgulv begynde at vise tegn på slid. Møbler, der bevæger sig hen over gulvet, tonsvis af trafik, der går hen over gulvet, og temperaturændringerne gennem årene vil sløve glansen og få gulvene til at se gamle og trætte ud.

Skønheden ved hårdttræ er, at det kan slibes og forsegles igen, og pladerne vil se lige så godt ud, som de gjorde, da de først blev installeret.

Laminatgulve imiterer udseendet af hårdttræ, men når laminat bliver slidt skal det udskiftes. Når hårdttræ bliver slidt, har det simpelthen brug for lidt kærlig pleje.

2. Hvordan kan jeg fjerne overflødning fra et gulv?

Du kan fjerne overflødning fra et gulv ved at fjerne overflødningen fra det. Det er dog nemmere sagt en gjort. Det skyldes at det overflødende gulv er lavet med laminat, og derfor kan det ikke fjernes så nemt.

3. Hvad er fordelen ved gulvafhøvling?

Der er flere fordeler med gulvafhøvling.

Udførelse af gulvafhøvling er en investering i dit hjem. At have smukke trægulve kan øge ejendomsværdien af dit hjem.

Når du går for at sælge boligen, hvis gulvene er slidte med alderen, matte og glansfulde, har mellemrum mellem brædderne, så vil boligens værdi blive reduceret frem for at øges.

Gulvafhøvling er også med til at reducerer muligheden for splinter.

Når den beskyttende overfladebelægning slides af fra gulvbrædderne, kan de tørre brædder nedenunder begynde at splintre.

Splinter kan komme i dine fødder eller i dine børn, når de leger på gulvet. Ved at slibe fjerner du splinter, og når du så lægger den beskyttende shine coat på brædderne, forhindrer du splinter i at opstå.

4. Hvad koster gulvafhøvling?

Priser på gulvafhøvling kan være variere med hvor meget overflødning du har. Priserne kan være op til kr. 500,- pr. m2.

5. Hvor lang tid tager gulvafhøvling?

Gulvafhøvling tager normalt ca. 1-2 timer. Det kan være længere, hvis du har en stor overflødning.

FÅ 3 GRATIS TILBUD!